Wild Terrain Designs

Text Box: Visitor centre
Eco friendly & sustainable

· Galvanised portal frame

· 100mm insulated external walls

· Double Glazed doors and windows

· Fire rated internal doors

· Solar powered lighting and heating

· Thermally insulated and fire retardant floor

· In situ rainwater harvesting and recyling

· Reed bed filtration system

This stunning example of post modern architecture blended with current technology was designed to meet the needs of a regional council for two main purposes: as a visitor centre and secondly as a café. Local artworks are to be exhibited in a gangway style gallery and provide a hub to showcase, construction methods and technologies which can be replicated in any residential situation

© Copyright 2005 Wild Terrain Designs. No partial or full reproduction is permitted of plans, elevations or concepts.